Lorf Svartöga

Vagabond, gycklare och föredetta nekromantiker lärjunge

Description:

Aspekter

Bio:

Uppväxt med ett kringresande gycklargrupp. Lorfs käre moder och fader hade en väldigt uppskattad akt där fadern bland annat kastade knivar väldigt nära modern. Till sist en dag efter alldeles för mycket festande råkade en kniv flyga snett och träffade en alvkvinna i publiken. Detta var inte alldeles för populärt och en arg mobb slog ihjäl paret. Vilket resulterade i att Lorf blev uppfostrad av diverse personer i gycklargruppen. Och lärde sig diverse gycklarkonster såsom knivkastning/jonglering, akrobatik och så vidare.

Blev i sena tonåren lärjunge hos en mäktig nekromantiker men insåg efter ett antal år att detta inte var något för honom och detta var hans sista ord innan han blev utkastad och iväg jagad:

-“shit den här snubben är ju ond ju”

Gycklargruppen insåg att Lorf hade haft att göra med en nekromantiker och gruppen bestämde sig för att Lorf nog inte var en sådan person som de ville ha att göra med. Och för säkerhets skull, för att inte påkalla sina gudars vrede, skulle Lorf offras. Lorf lade benen på ryggen och flydde långt bort.

Det hela slutade med att Lorf gick med i väktarorden, eftersom det verkade vara ett bra ställe att ligga lågt. Under tiden som han funderade på vad han skulle göra med sitt liv. Inte anade han från början att man skulle jaga onda nekromantiker…

Lorf Svartöga

Berendiens väktare DanielP